Film koji isčekujemo: Uzbudljiva drama Toma Forda

Nakon dodele Golden Globes nagrada i objave nominacija za Oscara, počela su predviđanja koji će blokbasteri obeležiti narednu filmsku sezonu. Već znamo da će War Machine sa Bradom Pittom u glavnoj ulozi, kao i Hail Caesar! braće Coen puniti bioskope, ali na listu filmova koje morate pogledati u 2016. uverstite i ostvarenje Toma Forda – Nocturnal Animals.
Mada ga prvenstveno znamo po dizajnerskim bravurama, Ford je 2009. godine već imao svoj rediteljski debi sa filmom A Single Man koji je ostvario veliki uspeh i dobio čak 4 nominacija za Oscara.
Njegov novi film baziran je na romanu Tony i Susan spisateljice Austin Wright, a osim režije, Ford je i autor scenarija. U filmu domaćica Susan koja živi u srećnom braku dobija rukopis od svog bivšeg muža koga je ostavila pre 20 godina, a koji sada želi da ona prva pročita knjigu koju je napisao. Priča iz knjige prati junaka Tonyja kome na odmoru ubijaju ženu i kćerku, a čitajući svaku novu stranicu, Susan spoznaje mnoge istine o sebi.
Jedan od glavnih aduta ovog filma jeste i odličan kasting! Uloge tumače Jake Gyllenhaal, Armie Hammer, Amy Adams, Aaron Taylor-Johnson, Isla Fisher, Michael Shannon… Premijera filma očekuje se ove jeseni.

1tf 24116

Foto: Instagram, IMDb

Podeli

Scroll to Top