Filmovi koje ne želimo da propustimo ovog januara

Nova godina, novi filmski repertoar. Donosimo vam 3 filmske preporuke za januar.

JOY (drama), početak prikazivanja 07.01.2016

1fj 8116

Izdaja, prevara, gubitak nevinosti i ožiljci od ljubavi, podižu tenziju u izuzetno emotivnoj i ljudskoj komediji o upravljanju porodicom i poslom koji ne trpi greške. Saveznici postaju neprijatelji i neprijatelji prijatelji, unutar i van porodice, dok unutrašnji život i mašta nose Joy kroz oluju pravog života. Pored Jennifer Lawrence, u filmu glume i Dascha Polanco, Bradley Cooper, Robert De Niro, Isabella Rossellini… Kao i prethodni filmovi Davida O. Rassela, Joy obrađuje priču o porodici, odanosti i ljubavi.

POVRATNIK (drama, avantura), početak prikazivanja 21.01.2016

2fj 8116

Duboko u neispitanoj američkoj divljini, legendarnog trapera Hju Glasa (Leonardo DiCaprio) su teško povređenog nakon napada medveda, ostavili da umre članovi njegove lovačke družine. Dok se bori za život, Glas planira osvetu nad Džonom Fitcdžeraldom (Tom Hardy). Vođen jakom voljom kao jedinim oružijem i ljubavlju prema porodici, Glas mora da se izbori sa surovom zimom i željom za osvetom. Režiju Povratnika potpisuje reditelj i dobitnik Oskara Alejandro González Iñárritu (Čovek ptica, Vavilon).

RETRIBUTION (triler), početak prikazivanja 28.01.2016

3fj 8116

Karlos je beskrupulozni bankar i porodični čovek koji vozi decu u školu. Onog jutra kad je upalio motor svog auta čuo je kako mobilni telefon zvoni u kolima. Kad ga je konačno našao i odgovorio na poziv, čovek sa druge strane zatražio je pola miliona eura. Kad je Karlos odbio, ucenjivač ga je obavestio da su postavljene bombe ispod svakog sedišta i da će ako pokušaju da pobegnu ili samo uspore vožnju, bombe eksplodirati. Ne preostaje mu ništa drugo nego da prihvati. Karlos je u zamci smrtonosnog košmara. Ucenjen od psihopate i progonjen od policije, Karlos nastavlja trku primenjujući svaki prljavi poslovni trik koji zna i koristeći i ono malo etike koju ima da bi spasio porodicu. Glavne uloge tumače Luis Tosar, Javier Gutiérrez i Elvira Mínguez, a režiju potpisuje Dani de la Torre.

Podeli

Scroll to Top