Filmska preporuka: Reese Witherspoon i Sofia Vergara u Vrućoj poteri

Dok temperature polako rastu, pravo je vreme da se osvežite nezaboravnom filmskom komedijom. Ovog maja na repertoarima bioskopa je Vruća potera sa Reese Witherspoon i Sofiom Vergarom u naslovnim ulogama. Film je počeo da se prikazuje 7. maja, tako da već sada možete da pohrlite u bioskope.
Ova urnebesna komedija po prvi put na filmskom platnu spaja Oskarovku Reese Whiterspoon i zavodljivu Sofiu Vergaru. Režiju potpisuje Anne Fletcher koju pamtimo po ostvarenju The Proposal, dok se u sporednim ulogama pojavljuju John Carroll Lynch i Michael Mosley.
U ovom zanimljivom filmu uštogljena policajka koja slepo poštuje pravila pokušava da zaštiti prelepu i tempramentnu mafijašku suprugu u begu od potplaćenih policajaca i opasnih ubica.
Policajka Kuper čiji lik tumači Witherspoonova počastvovana je i uzbuđena zbog zadatka koji ima – da sačuva mafijašku suprugu Daniele Rive koju igra Vergara – na putu u Teksas. Tamo ona i njen suprug trebaju da svedoče protiv moćnog narkobosa. Ambicioznoj policajki je to retka prilika za rad na terenu tako da je odlučna u tome da ne razočara svoje nadređene što joj se dešavalo u prošlosti. Avanture sa kojima će se susreti dve dame nasmejaće vas do suza.

1p vp 10515

Podeli

Scroll to Top