Francuska glumica Lea Sejdu je nova Bond devojka

Francuska glumica Lea Sejdu (Lea Seydoux) izabrana je za novu Bondovu devojku. Ovu dvadesetdevetogodišnju lepoticu publika je imala priliku da vidi u filmovima „Nemoguća misija 4“ i „Nemilosrdni gadovi“, hit ostvarenju Kventina Tarantina.

2p

Igrala je i u brojnim francuskim filmovima, uključujući i „Plavo je najtoplija boja“ koji je nagrađen na prošlogodišnjem Kanskom festivalu. Sedu je tada toliko osvojila festivalski žiri, između ostalih i Stevena Spilberga i Nikol Kidman, da su zahtevali da reditelj nagrađenog filma s njom podeli festivalsku nagradu.

3p

Zanosna brineta zahvaljujući svojoj istančanom izgledu karakerističnom za Francuskinje i neospornom talentu, pobedila je oštru konkurenciju i u novom nastavku ove najpopularnije filmske sage zaigraće uz Denijela Krega.
Novi film o agentu 007 za sada nosi radni naslov „Bond 24“, a prema pisanju medija snimanje bi trebalo da počinje za šest nedelja.

Reditelj novog filmskog nastavka o Džejmsu Bondu je britanac Sem Mendez, dok si producenti Barbara Brokoli i Majkl Džej Vilson.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top