Georgia May Jegger još jednom dokazala status top model zvezde

Prelepa ćerka Micka Jaggera i Jerry Hall, dvadesetdvogodišnja Georgia May Jagger potpisala je još jedan masivan ugovor. Ovog puta sa britanskim brendom Mulberry čije je zaštitno lice za sezonu proleće/leto 2015.
Neodoljiva manekenka za potrebe ovog snimanja transformisana je u stilu legendarne francuske glumice Brigitte Bardot što je podrazumevalo raskošne talase u kosi, a njena pune usne i misteriozni osmeh ponovo su došli do izražaja. Autor kompletne kampanje odnosno fotografija i reklame radio je fotografisao duo Inez & Vinoodh. Za sjling je bila zadužena Melanie Ward, salon Hair by Christian za fruzuru, a za make-up Dick Page.

1p gmjm 27115

Atraktivna Georgia je pozirala u aktuelnim komadima brenda uz dodatke čuvenih Mulberry torbica poput Delphie, Mini Lily i Small Bayswater koje su i proslavile ovu modnu kuću. Ipak svi asesoari ostali su u senci prirodne lepote kćerke čuvenog Roling Stonesa.
Jedna od najuspešnijih britanskih manekenki već je imala značajne ugovore poput obog sa H&M-om, Vivienne Westwood i Chanelom, a uz Kate Moss od 2009. godine, zaštitno je lice Rimmela. Sa brendom Murberry sarađuje prvi put i u tome je zamenila svoju drugaricu Caru Delevingne koja je prethodnih godina radila taj posao. Ovim čuvena britanska modna kuća najavljuje izvesne promene u svom radu jer je nedavno postavila novog kreativnog direktira – Johnny Cocu čiju ćemo prvu kolekciju videti uskoro.

2p gmjm 27115

Podeli

Scroll to Top