Gingham print: Top 30 komada iz high street ponude

Među trendovima koji će obeležiti aktuelnu sezonu istakao se sitni karirani print, u svetu mode poznatiji kao gingham. Satkan od kombinacije belih i obojenih pruga koje se seku pod pravim uglom, gingham je kroz decenije zadržao svoje mesto unutar večnih trendova i osigurao status obožavanog klasika. Najčešće dolazi u prepoznatljivom crno-belom izdanju, ali i u novim kombinacijama kao što su crveno-bela, plavo-bela ili belo-žuta. Ležeran i vanvremenski, gingham istovremeno odiše američkim buntom i francuskom nonšalancijom.
Ovog proleća postao je miljenik modnih influensera, viđali smo ga na revijama vodećih dizajnera, a kao logičan sled, uselio se i u kolekcije high street brendova. Osim bluza i haljina, gingham je veoma popularan i na suknjama ili pantalonama. Ukoliko ste ljubitelj ovog sitnog kariranog printa, savetujemo vam da se obučete u gingham od glave do pete, a za nešto klasičnije izdanje nabavite upečatljiv komad koji će vas staviti na modnu mapu!
U našoj galeriji smo izdvojili 30 komada iz H&M-a, Manga i Zare koji zaslužuju da se nađu u garderoberu svake devojke koja voli modu.


 

Naslovna fotografija: Mango

Podeli

Scroll to Top