Goodbye Sag, Hello Perfect: Revolucionarna kolekcija jeansa

Spada u esencijalni deo vašeg garderobera, podjednako vanvremenski i efortless, ali u svetu opsednutom krojevima, fitovima i pranjima, kako pronaći savršeni jeans?! Ovu stilsku zagonetku rešio je američki klasik Levi’s® predstavivši nam jesenju kolekciju serije 700 bogatu najboljim krojevima u koju su utkane decenije stručnosti i inovacije sa ciljem da damama olakšaju izbor omiljenog denim komada.

1p l 21815

Kada je reč o rastegljivosti, svi smo očekivali najnapredniji stepen, ali sa LOT 700, Levi’s® je otišao korak dalje. Svaki par farmerki u kolekciji obuhvata najnovije inovacije kada su tkanine u pitanju, uključujući bolje nego ikada istezanje i oporavak, što znači da možete reći zbogom tzv. vrećama na kolenima i gubitku forme svog jeansa jednom za svagda. Rastegljivost nije ništa novo, ali Levi’s® napredni strech efekat drži oblik zbog mogućnosti teksasa da se vratiti u početni oblik bez obzira na kretanje njegovog nosioca. Džonatan Cheung, Levi’s® šef dizajna, kaže:

2p l 21815

– Mi dizajniramo farmerke da daju savršen oblik – nije stvar u tome da vaša pozadina deluje manje, nego da deluje sjajno! Od danas, žene imaju čitavu seriju 700, farmerke koje u potpunosti čine da se osećate sjajno!

3p l 21815

Inspirisani legendarnim sistemom klasifikacije muških stilova, čiju je slavu svetom proneo LEVI’S® 501S, nova ženska kolekcija ima sopstveni trocifreni potpis serije 700, pružajući novi stream-lined pristup denimu. Dakle, šta su ovi brojevi i šta prikazuju? Za buntovnički cool i super-seksi kroj tu je model Super Skinny kome je dodeljen broj 710; Skinny 711 je nešto slobodnijeg kroja za manje hrabre. Model 721 high-rise skinny, sa visokim strukom grli vaše telo, pružajući vam osećaj pin-up glamura, dok je 712 Slim primer bezvremenog šika. Zatim, tu je 714 Straight, vanvremenski i suštinski ravan kroj, kao i i Bootcut 715 koji izdužuje vaše noge. Svaki od navedenih modela dostupan je u širokom spektru boja i pranja.

4pp l 21815

Nova serija 700 vuče svoje korene iz bogatog nasleđa brenda i inspirisana je prvim ženskim modelom farmerica. Kreiran 1934. godine, Lady Levi’s® LOT 701 su postale deo legende zahvaljujući ikoni sedme umetnosti Marilyn Monroe. Osam decenija kasnije ove revolucionarne farmerke preuzimaju ime pionirskog modela. Karin Hillman, glavni rukovodilac proizvoda u LEVI’S® objašnjava:

5p l 21815

– Pre osamdeset godina, Levi Strauss & Co. je promenio tok ženske mode stvaranjem „Lady LEVI’S® farmerki“ – prvog ikada napravljenog modela jeansa isključivo za žene.

6p l 21815

Kolekciju jesen/zima 2015. možete kupiti u prodavnicama LEVI’S u Beogradu – Ušće Shopping center i Delta city, te Nišu – Forum shopping center, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu.

Podeli

Scroll to Top