Hada Labo Tokyo predstavio je novu Glow liniju, a mi smo bili na licu mesta

Najprodavaniji japanski brend za negu lica – Hada Labo Tokyo, predstavio je juče novu Glow liniju proizvoda za postizanje blistavog i ujednačenog tena. Tim povodom su se u čuvenom Japanskom vrtu, u Botaničkoj bašti Jevremovac, okupile brojne beauty novinarke i influenserke koje su imale priliku da se upoznaju sa specifičnostima koje donose novi proizvodi, kao i sa tajnama savršene nege koje dolaze sa nliskog istoka.
Glow linija na bazi je hijaluronske kiseline, poznate po svojim hranljivim sastojcima i izuzetnim svojstvima hidratacije, a svaki proizvod hidrira kožu na više nivoa. U pitanju su preparati lagane teksture, koji ne zapušavaju pore, a pružaju intenzivnu celodnevnu hidrataciju, zaglađen ten i blistavost lica.

Tamara Ćosić

– Zadovoljstvo nam je što je ova svojevrsna manifestacija lepote dodatno približila jedinstvene Hada Labo Tokyo formule za negu kože. Nova Glow linija proizvoda je još jedna potvrda kontinuirane težnje brenda ka kreiranju rešenja koja poboljšavaju prirodnu blistavost kože, pružaju i pružaju dodatnu hidriranost i sprečava nastanak flekica. Kroz svoje inovativne proizvode i stručno vođstvo, Hada Labo Tokyo nastavlja da osnažuje pojedince da prihvate svoju jedinstvenu lepotu i postignu ten koji sija spolja i iznutra – rekla je Katarina Matijević, brend menadžerka.

Ovaj događaj organizovao je Magicbeauty.rs, a među prisutnima su bili i stručnjaci brenda Hada Labo Tokyo iz Japana, koji su govorili o važnosti razumevanja specifičnih potreba kože svakog pojedinca, pružajući adekvatne savete za prilagođenu rutine nege.

Tekst i foto: Promo

Podeli

Scroll to Top