Hailey Bieber otkrila je odličan trik za nanošenje rumenila koji smo već isprobali

U poslednjih nekoliko godina, Hailey Bieber postala je jedna od onih devojaka od kojih smo naučili veliki broj skincare i make-up trikova, koje redovno deli na društvenim mrežama i na svom YouTube kanalu. Nedavno smo vam pisali o njenoj preporuci za Weledinu Skin Food kremu, a sada je otkrila i odličan trik za nanošenje tečnog ili kremastog rumenila. Ona je u YouTube klipu, koji je snimila u saradnji sa šminkerkom Leahjom Darcy, objasnila kako da na sofisticiran način istaknemo jagodice i pritom tom delu lica pružimo dodatni sjaj. S obzirom na to da sam i sama isprobala ovaj trik i da su rezultati bili zbilja impresivni, odlučila sam da ga podelim sa vama.

Make-up trik za naglašene jagodice i glow efekat

Trik koji su Hailey i njena šminkerka otkrile zapravo je veoma jednostavan. Sve što je potrebno jeste da pre nanošenja tečnog rumenila, malu količinu ovog proizvoda pomešate sa kremom za lice. Na ovaj način postižu se dve stvari. Pre svega, vaše jagodce izgčedaće prirodnije, iako će i dalje biti naglašene. Pored toga, krema će reflektovati svetlost zbog čega se stvara iluzija podignutih jagodica. One su u video klipu koristile Bionic Liquid Blush u nijansi Beyond sa potpisom brenda Milk Makeup, koje su kombinovale sa Barrier Restore Cream od Rhode Skina (brend Hailey Bieber), međutim, sličan efekat možete postići i ukoliko kombinujete bilo koje tečno rumenilo sa hidrantnom kremom koju inače koristite (lično sam kombinovala Bionic Liquid Blush u nijansi Teleport sa Magic Cream od Charlotte Tilbury).
Ako želite da dodate još malo boje, kada vaša koža upije ovaj miks, dodajte još malo rumenila, ali ga pre nanošenja na lice najpre utrljajte na ruku kako biste lakše kontrolisali količinu boje koju ćete naneti. Na samom kraju, na vrh jagodica, odnosno na mestu gde inače nanosite hajlajter, stavite još malo kreme za lice. Tako ćete dobiti takozvani dewy skin efekat koji izgleda potpuno prirodno. (Hailey i Leah su koristile Milk Makeup – Lip + Cheek Cream Blush Stick u nijansi Quickie, koje je slične boje kao i prethodno rumenilo i već pomenutu Barrier Restore kremu, ali sličan rezultat ćete postići i ako u oba koraka koristite isto rumenilo.)

Ostali trikovi

Hailey je objasnila da po istom principu često sama kreira i sjaj za usne tako što tečno rumenilo pomeša sa balzamom za usne Peptide Lip Treatment iz svoje kolekcije, a otrila je i da rumenilo u stiku neretko koristi umesto senke.
Ako želite da isprobate ovaj trik, u nastavku vam otkrivamo naša omiljena tečna i kremasta rumenila.

Milk Makeup – Lip + Cheek Cream Blush Stick (Quickie)
Milk Makeup – Bionic Liquid Blush (Teleport)
Rare Beauty – Stay Vulnerable Melting Cream Blush (Nearly Rose)
Rare Beaury – Soft Pinch Liquid Blush (Believe)
Aura – Cheek Stick Juicy Blusher (Pink Breezer)
Max Factor – Blush And Bronze Stick (Glowing Sunris)
Lancôme – Teint Idole Ultra Wear Stick Blush (Daring Peach)
Naj Oleari – Cherry Dream Everyday Blush (01)

Tekst: Ivana Nikolić
Naslovna fotografija: @haileybieber
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top