Hair and Make-up: Nova izdanja holivudskih lepotica

Dok su se na dodeli Zlatnog globusa gotovo sve holivudske lepotice odlučile za dramatičan glamurozni izgled kada su bile u pitanju njihove frizure i šminka, na nedavnoj dodeli Critics` Choice Awards imali smo priliku da vidimo i njihovu drugu stranu. Onu nežniju. Ovog puta dominirala je prozračna podloga za lice zahvaljujući kojoj koža izgleda prozračno i sveže. Smokey eyes su kao po pravilu uglavnom izbjegavale i to u korist svetlucavih senki neutralnih boja dopunjenim gustim veštačkim trepavicama. Međutim, to ne znači da su njihovi pogledi bili dosadni! Naprotiv, gotovo sve dame izmamljivale su uzdahe muškaraca. Pogledajte neka od najboljih beauty izdanja sa crvenog tepiha.

1p gmuh 17115

1. Diane Kruger – Osim što nam je pokazala svoju novu boju kose, ona je odlučila da istakne svoje plave vodi bež olovkom u donjem delu vodene linije.

2p gmuh 17115

2. Jessica Chastain – Njen besprekorni ten i hot ružičaste usne izgledali su predivno, ali svi smo se zaljubili i u njenu pletenicu.

3p gmuh 17115

3. Reese Witherspoon – Celebrity make-up artist Molly R. Stern bila je zadužena za moderan izgled glumice čiju su okosnicu činili besprekorno uokvirene oči krejonom i neutralni karmin.

4p gmuh 17115

4. Keira Knightley – Svoju lepotu istakla je spretnom primenom svetlucave tamno bordo senke i karminom u sličnoj nijansi koji su se odlično slagali sa njenom bojom kose.

5p gmuh 17115

5. Emily Blunt – Opušteno prelomljenu kosu, besprekorno je uklopila sa svetlucavim make-upom u boji kože i šljokičasto zlatnom senkom.

Podeli

Scroll to Top