Harmonija Verice Rakočević u centru grada

Humanitarne revije na otvorenom, koje dizajnerka Verica Rakočević svakog septembra organizuje u centru Beograda, već su postale tradicija i važan datum u kalendaru jesenjih događaja. Kolekciju Harmonija za sezonu jesen/zima 2017/18, domaća kreatorka sa najdužim stažom predstavila je u Uskočkoj ulici kada je okupila veliki broj javnih ličnosti, ali i slučajnih prolaznika koji su želeli da pogledaju ovaj svojevrsni modni spektakl.

1vr 19917

Nova kolekcija inspirisana je skladom tekstura i boja, a spajanjem naizgled nespojivog u jedinstvenu celinu čini je drugačijom od svih dosadašnjih. Korišćeni su najfiniji materijali poput kašmira, svile, vune i pliša, uz delikatnu završnu ručnu doradu.

2vr 19917

Među učesnicama događaja našle su se i košarkašice Crvene zvezde, kao i Milica Petrović – čarobnica na violini koja muzikom oplemenjuje svakodnevni život svojih sugrađana svirajući u Knez Mihailovoj ulici, a za njen izuzetan talenat šira javnost saznala je tek nedavno.

3vr 19917

Osim modnog, čitav događaj imao je i humanitarni karakter, ali i cilj da promoviše urbano nasleđe Beograda i kosmopolitski duh građana prestonice. Inicijativi Verice Rakočević pridružile su se i mnoge kompanije koje su učestvovale u opremanju Instituta za majku i dete.

5vr 19917

4vr 19917

Podeli

Scroll to Top