Helen Mirren: Potpisala prvi beauty ugovor u šezdeset i devetoj godini

Da nikada nije kasno za bilo koji životni korak pokazuje slučaj holivudske dive Helen Mirren koja je u svojoj šezdeset devetoj godini potpisala svoj prvi beauty ugovor i postala zaštitno lice globalnog kozmetičkog giganta „L`oreal Paris“. Glumica britanskog porekla nikada ranije nije imala priliku da bude zaštitno lice kozmetičkih kuća, ali je ponudu prestižnog francuskog brenda rado prihvatila. Na ovaj način je ušla u krug malobrojnih žena koje imaju više od pedeset godina, a reklamiraju preparate za negu.

Iako u mladosti kako sama kaže nije bila lepotica zahvaljujući radu na sebi i samopouzdanju koje je stekla, ali i pravilnoj nezi, na pragu osme decenije izgleda zadivljujuće.

– Ja nisam lepotica i nikada to nisam bila, ali sam uvek izgledala OK i trudiću se da ostanem na tom putu. Oduvek sam volela brend „L`oreal Paris“ i nadam se da ću ovom kampanjom motivisati žene da rade na svom samopouzdanju i da neguju svoj prirodni izgled – rekla je filmska umetnica za „Daily Mail“ povodom svog novog angažmana.

1p

Zvezda trenutno aktuelnog filmskog hita „Indijski začin na francuski način“ reklamiraće liniju „Age Perfection“, a na fotografijama koje su urađene za kampanju ima minimalno šminke i izgleda potpuno prirodno.

– U potpunosti podržavam nepisano pravilo da žene što su starije trebaju da se oblače svedenije i da koriste manje šminke. U mojim godinama, dame mogu da izađu bez make-upa na očima ako imaju crveni karmin. Ja jako volim kombinaciju crvenog karmina i naočara za sunce – iskrena je glumica.

Trend da u svojim kampanjama angažuju dame u nešto poznijim godinama, praktikuju i druge kozmetičke kuće poput „NARS-a“ koji je angažovao šezdesetosmogodišnju Charlotte Rampling da reklamira njihove proizvode iz linije „Audacious makeup“ dok ima je zaštitno lice prolećne kampanje bila pedesettrogodišnja Tilda Swinton. Marc Jacobs se, sa druge strane, odlučio za saradnju sa šezdesetpetogodišnjom Jessicom Lange.

Podsećanja radi zaštitno lice „L`oreal-a“ bila je i sedamdesetšestogodišnja Jane Fonda.

Podeli

Scroll to Top