H&M ima novu Holiday kolekciju u kojoj smo našli sve potrebne komade za predstojeće zabave

Druga polovina novembra tradicionalno je rezervisana za predstavljanje party kolekcija, a dok su raskošni komadi ranije uglavnom nosili potpise dizajnerskih kuća, poslednjih godina odličnu alternativu nude nam i high street brendovi. Jedan od njih svakako je H&M, koji nam svake godine u ovo vreme predstavlja Holiday kolekciju i Brasserie Hennes kampanju. Zvezde nove kampanje su glumica Kloi Sevinji i muzičar Anderson Paak, a praznična kolekcija je, slikovito rečeno, blistava i sjajna. U skladu sa tim, u ponudi je mnogo smelih komada sa šljokicama i štasom, a prisutni su i drugi raskošni materijali. Očekivano, dizajnerski tim se poigrao sa različitim teksturama i bojama, među kojima preovlađuju siva, crna i roze. Kampanju i ovog puta potpisuje reditelj Bardia Zeinali, a osim Kloi Sevinji i Andersona Paaka, pojavljuju se i mnogi poznati manekeni.

– Bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa ovim divnim ljudima na novoj H&M kampanji. Igranje i pevanje usred zimske idile bilo je fenomenalno – rekla je Kloi povom ove saradnje, dok je Anderson takođe imao slično iskustvo:
– Bilo mi je jako zabavno da radim za H&M zajedno sa sjajnom ekipom u čarobnom svetu Brasserie Hennes. Poenta je da se živi trenutak i slavi život zajedno sa ljudima koji te okružuju, a posebno pred predstojeće praznike. Baš me je ponela praznična atmosfera.

Kolekcija je dostupna u svim H&M prodavnicama u Srbiji kao i u online shopu brenda. Mi vam u nastavku predstavljamo sve komade (imajte u vidu da su gotovo svi dostupni i u drugim bojama), koji su na samo nekoliko klikova udaljeni od vas.

Tekst: INJournal magazin
Foto: H&M

Podeli

Scroll to Top