H&M je lansirao letnju kolekciju, pogledajte sve komade

Konačno smo dočekali tople i sunčane dane, što u praksi znači da je vreme da se naoružamo SPF preparatima i laganom i prozračnom garderobom. Upravo takvi komadi poslednjih dana stižu u naše omiljene radnje, a posebnu pažnju privukla nam je prva letnja kolekcija brenda H&M, koja je danas zvanično predstavljena. U novoj ponudi švedske high street kuće dominira sofisticirana odeća prefinjene jednostavnosti koja je svima potrebna za vreme vrelih letnjih dana. Glavno mesto u kolekciji zauzeli su heklani komadi koji izgledaju znatno skuplje od njihove cene, zatim lanena odela ležernog kroja, fantastični kupaći kostimi koji pristaju svakom telu i neizbežni modni dodaci. Kada je reč o koloritu, bela i žuta boja nametnule su se kao savršeno rešenje jer unose vedrinu u svakodnevicu, a savršeno se slažu i sa crnom bojom, koja je takođe prisutna u ovoj kolekciji.

– Za ovu kolekciju inspiraciju smo pronašli u dugim i toplim sunčanim danima koji se bez napora pretvaraju u čarobno svetlucave zvezdane noći. Opušteno, sofisticirano odelo, naglašeno sjajnim detaljima i šik bojama je must have sezone. Takođe, nakit za telo treba da bude sastavni deo svake kombinacije, jer će dodatno naglasiti jedinstvenost, šarm i senzualnost svakog ličnog stila – poručila je Eliana Masgalos, dizajnerka koncepta u H&M-u.

Sve komade iz nove kolekcije možete pogledati u nastavku, a dostupni su u H&M prodavnicama i na internet stranici hm.com.

cena: 2.199 din.
cena: 4.499 din.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top