H&M je lansirao najekskluzivniju kolekciju do sada

U susret predstojećem dočeku 2023. godine, kome će prethoditi niz zabava u decembru, brend H&M lansirao je najekskluzivniju kolekciju do sada pod nazivom H&M Innovation Metaverse Design Story. Reč je o kolekciji iz Innovation Stories edicije, koja je nastala početkom 2021. godine, a sastoji se od niza tematskih kolekcija posvećenih promovisanju održivijih materijala, tehnologija i proizvodnih procesa. Tema ove kolekcije je tanka granica između onlajn i oflajn života i spajanje veštine izrade visoke mode sa fantazijom virtuelne garderobe. U skladu sa tim, novi komadi izgledaju poput kreacija sa modnih pista iako su izrađeni od recikliranih materijala.

Zvezda ove kolekcije je neon-žuta korset-haljina sa dramatičnom suknjom od tila, ali su i preostali komadi podjednako luksuzni. U ponudi je nekoliko odličnih haljina koje uglavnom dolaze u upečatljivim bojama, a mnoge od njih ukrašene su raskošnim šljokicama i perlama. Tu su i elegantna odela, koordinantni setovi i topovi koji će malo koga ostaviti ravnodušnim. Siluete uglavnom prate liniju tela, a prisutno je mnogo nabora, volana i trakica. Čitava priča očekivano je upotpunjena aksesoarima, ali i elegantnim donjim rubljem.

H&M Metaverzum iskustvo
Dizajnerski tim koji stoji iza ove kolekcije inspiraciju je pronašao u imerzivnom potencijalu Metaverzuma i taktilne lepote fizičkog sveta. U skladu sa tim, kupci koji žele da saznaju više o kolekciji moći će da zarone u impresivno Metaverzum iskustvo na hm.com. Ovaj interaktivni virtuelni prostor, dostupan je od 1. decembra, a slavi jedinstvene digitalne odevne predmete koji su napravljeni specijalno za ovu kolekciju. Inače, kolekcija H&M Innovation Metaverse Design Story biće u prodaji na internet stranici hm.com od 8. decembra.
U nastavku pogledajte sve komade za žene iz ove kolekcije.

Tekst: INJournal magazin
Foto: H&M

Podeli

Scroll to Top