Pogledajte kako je sinoć bilo na predstavljanju Rokh x H&M kolaboracije u Londonu

Sinoć je u Haymarketu u Londonu predstavljena Rokh H&M kolekcija

Brendovi H&M i Rokh proslavili su sinoć svoju novu saradnju sa kul ekipom iz modne industrije u Londonu. Awkwafina, Irina Shayk, Letitia Wright, Olivia Cooke i Jonathan Bailey samo su neka od imena koja su prisustvovala događaju, a svi su nosili komade iz predstojeće Rokh H&M kolekcije, stilizovane na način koji promoviše njihov lični stil.
Veče u londonskom Haymarketu počelo je intimnim nastupom članova Kraljevske filharmonije inspirisanim Hwangovom ljubavlju prema filmskoj muzici, dok su gosti uživali u imersivnoj instalaciji inovativnog scenografa Jabeza Bartletta.

Irina Shayk
Caroline Daur

Tražen zbog svojih specifičnih interpretacija klasičnih arhetipova garderobe, Rokh je jedan od najuzbudljivijih mladih brendova u modi pod kreativnim direktorom Rokom Hwangom. Rokh H&M kolekcija obuhvata žensku i mušku odeću, kao i modne dodatke, a pregled svih komada možete pogledati ovde.

Lennon Gallagher
Arca

– Rokh simbolizuje individualnost, tako da je bilo sjajno videti toliko jedinstvenih talenata iz sveta muzike, umetnosti i dizajna koji su doprineli ovom fantastičnom događaju u čast Rokh H&M kolekcije. Učinilo me je srećnim videti ljude kako nose komade iz kolekcije na svoj način – kaže Rok Hwang, kreativni direktor brenda Rokh.

Bel Powley
Letitia Wright

– Rok Hwang ima pametan, kreativan pristup modi, tako da je bilo prikladno da se njegova Rokh H&M saradnja predstavi tokom imersivnog večernjeg događaja gde su se kombinovali  savremena moda, klasična muzika i inventivna instalacija – ističe Ann-Sofie Johansson, direktorka dizajna ženske odeće i kreativna savetnica u H&M-u.

Olivia Cooke

Rokh H&M u prodaji je od sutra, od 18. aprila, na internet stranici hm.com.

Reuben Larkin
Josefine Haaning
Susie Lau

Tekst: INJournal magazin
Foto: H&M

Podeli

Scroll to Top