Hrvatski brend prirodne kozmetike Nikel osvojio prestižnu INPEX nagradu

Hrvatski proizvođač vrhunske prirodne kozmetike Nikel nedavno je dobio još jedno laskavo priznanje. Ovog puta u pitanju je prestižna nagrada na najvećoj američkoj izložbi inovacija i novih proizvoda, INPEX. Najnagrađivaniji hrvatski beauty brend osvojio je zlatnu medalju za svoj inovativni putni set.
Reč je o jedinsvenom kompletu četiri proizvoda za negu lica i tela koji su došli iz inovativne Nikel laboratorije. Set sadrži kremu za sunčanje sa kakao maslacem koja će zaštiti vašu kožu od štetnih sunčevih zraka, a mogu je koristiti kako odrasli tako i deca. Tu je i proizvod za umirenje kože nakon izlaganja suncu od Aloe vera gela sa kamilicom čija brzo upijajuća formula na licu deluje osvežavajuće poput najbolje hidratantne kreme. Za dubinsku hidrataciju i učvršćivanje kože u setu se nalazi i Mirisna krema za telo koja je pogodna za sve tipove kože. Osim kreme, tu je i gel za tuširanje čija je prirodna i nežna formula pogodna i za čišćenje lica.
Ukoliko se pripremate za letovanje i imate dilemu koje proizvode ćete koristiti ovog leta, izaberite najbolje i priuštite sebi vrhunsku Nikel negu.

Podeli

Scroll to Top