Idealan praznični poklon: Handmade narukvice Ive Viljevac

Ako žudite za unikatnim i posebnim poklonom kojim ćete obradovati svoje najdraže tokom praznika, možda su savršeno rešenje handmade narukvice dizajnerke Ive Viljevac. Ova talentovana dama rukovodi se pravilom da nakit treba da bude konkretan, skladan i elegantan, ali i dovoljno drugačiji da upadne u oči. Zato su svi modeli sa potpisom Iva Viljevac Fashion Jewelry zanimljivi, posebni i nosivi.

1iv 271115

U izradu svakog komada utkano je mnogo ljubavi, a kožne „mašnica“ narukvice napravljene su od najkvalitetnije eko-kože. Ceo proces ručne izrade tekao je pažljivo – od rezanja, bušenja i lepljenja kože, do stavljanja dugmadi, i na kraju graviranja logoa. Ideja je bila da se napravi konkretna narukvica, čije su glavne odlike kvalitet, nosivost i dugotrajnost. To je narukvica koja neće zahrđati, izblediti, niti izaći iz mode.

2iv 271115

Narukvice su dostupne u čak osam boja, a veličina se prilagođava ruci. Njihovo prefinjeno pakovanje u kutijici ili plišanoj vrećici čini ih odličnim i za poklon. Posetite Facebook profil Iva Viljevac Fashion Jewelrya ako u kolekcijama ne uspete da pronađete nešto za sebe, postoji mogućnost izrade nakita po narudžbini za sve prilike!

3iv 271115

4iv 271115

5iv 271115

Foto:  Iva Viljevac Fashion Jewelry

Podeli

Scroll to Top