Idealna knjiga za plažu: Kako život vidi jedna fashionistica?

Dok pripremamo literaturu za plažu, iz radionice Njujorške fashionistice Amande Brooks stiže nam knjiga „Always Pack A Party Dress: And Other Lessons Learned from a (Half) Life in Fashion“ koja je po mnogim kriterijuma idealno štivo za leto.
Autorka je u modnim krugovima poznata kao stilska ikona i it-djevojka koja je u poslednjih dvadeset godina modne karijere prošla mnoge faze – od asistentkinje Patricka Demarcheliera u galeriji Gaugosian, preko saradnice vodećih časopisa do upravnice modnog odeljenja njujorške robne kuće Barney’s.
– Budite budni i znatiželjni. Za mlade je vrlo opasno da se uljuljkaju u sigurnost svakodnevice. Morate stalno da se razvijate i tražite inspiraciju. Ako niste zadovoljni, promenite nešto – poručila je Amanda na predstavljanju svoje knjige u Njujorku.
S obzirom na svoje bogato iskustvo, Amanda je odlučila da napiše knjigu koja je svojevrsni vodič za devojke koje tek počinju karijeru i kojima treba nekoliko dobrih saveta o tome kako da od života traže i uzmu ono najbolje.
Uz to, autorka otkriva mnoge stvari vezane za modnu industriju i kako ona zapravo funkcioniše iznutra. Knjiga je napisana na jako zanimljiv način, podstiče u svakom najbolje osobine i zato je idealno štivo za ovo leto.

1p ab 14615

Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top