Nova edicija Armani Code parfema poziva na zavođenje

Brend Giorgio Armani nedavno je predstavio treću ediciju čuvenih Code parfema: Code Cashmere za žene i Code Colonia za muškarce. Nove mirisne note nastavak su parfemske sage koja je počela 2006. godine lansiranjem prvog Armani Code-a koji je brzo postao simbol zavođenja i senzualnosti.
Kada je reč o novom Code Cashmere izdanju glavna nota oslanja se na blistavu esenciju narandžinog cveta što je slučaj i sa prethodnim ženskim parfemima iz Code edicije. Ona sa suptilnim nijansama gurmanskih i cvetno-orijentalnih nota, stvara upečatljiv mirisni trag koji šapuće neponovljive priče o zavođenju.
S druge strane, Code Colonia odiše elegancijom muškarca kome su diskrecija i ležernost glavni aduti u zavođenju. Radi se o neodoljivoj kombinaciji citrusnih nota (bergamot, mandarina, ružičasti biber) i aromatičnih srednjih nota muskantne žalfije koje se prožimaju sa cvetnim notama u savršeni spoj sa narandžinim cvetom. Bazne note imaju prepoznatljiv puderasti kvalitet mirisa fougère koju daju drvenaste note, ćilibar, zrna tonke i sunčanica.
Ako ste bili ljubitelj prvog izdanja Armani Code parfema, kao i njihovih pojačanja – Code Satina (za žene) i Code Profuma (za muškarce), ovo je idelan izbor za vas u narednoj sezoni.

Code Cashmere
Code Cashmere
Code Colonia
Code Colonia

Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top