Imamo odlične outfit predloge za novogodišnju noć (bez obzira na to kakvi su vaši planovi)

Manje od tri nedelje deli nas od dočeka Nove godine, pa su svi naši planovi poslednjih dana usmereni ka organizaciji provoda za najluđu noć. Dok će neki rezervisati mesto u nekom od hotela ili restorana, drugi će radije izabrati odlazak na žurku u noćnom klubu, a ima i onih koji neće želeti da propuste koncerte na gradskim trgovima. Naravno, odlazak na planinu ili bilo koje putovanje uvek su dobra opcija, ali budimo realni, mnogi od nas ostaće i kod kuće. Prošlogodišnja mera zabrane organizacije dočeka pokazala nam je da to ne mora da bude loša ideja, naročito ako imamo u vidu da ćemo izbeći dugo čekanje taksija ili redove za piće u klubovima. Ako pritom okupimo i prijatelje dobili smo pravi bingo.
Bez obzira na to kakvi su vaši planovi, ono što je sigurno jeste da svi želimo da izgledamo dobro u najluđoj noći, a odlazak jedne i dolazak naredne godine i zaslužuje da budemo u svom najboljem izdanju. Zato se šminka sa glitterom podrazumeva, a štras i šljokice poželjne su i na odeći. Ne možemo da pogrešimo ni sa malom crnom haljinom ili slip modelom dok će statement top i pantalone biti savršen izbor za sve koji planiraju da đuskaju do jutra. Opcija je zaista mnogo, a mi vam u nastavku donosimo sedam predloga za svaku priliku.

HALJINA SA ŠLJOKICAMA

@emilisindlev

Ovo je jedna od najboljih opcija svih vremena, a pošto šljokice nikad nisu višak u najluđoj noći, kombinujte je sa cipelama sa glitterom.

ZARA,
cena: 4.990 din.

ZARA,
cena: 4.590 din.

SLIP HALJINA

@slipintostyle

Ako volite nešto mirniju varijantu, birajte slip haljinu u kombinaciji sa elegantnim potpeticama.

ZARA,
cena: 4.590 din.

MANGO,
cena: 5.490 din.

SET OD KOŽE

@weworewhat

Pantalone i set od kože odličan su izbor za sve koji žele da pobegnu od klasičnih novogodišnjih outfita.

ZARA,
Top: 2.590 din,
Pantalone: 3.990 din.

TOP + PANTALONE SA ŠLJOKICAMA

@ninasandbech

Ukoliko planirate da provedete noć na podijumu za igru, razmislite o pantalonama sa šljokicama u paru sa topom u istoj boji.

GANNI,
farfetch.com

H&M,
cena: 5.499 din.

MALA CRNA HALJINA

@handinfire

Još jedna opcija sa kojom ne možete da pogrešite. U zavisnosti od toga gde ćete provesti novogodišnju noć, svoju LBD možete kombinovati sa potpeticama i torbicom u neon nijansi ili sa ravnim čizmama u crnoj boji.

ZARA,
cena: 3.990 din.

AMINA MUADDI,
mytheresa.com

JIMMY CHOO,
mytheresa.com

PIDŽAMA OD SATENA

@slipintostyle

Pidžama party u novogodišnjoj noći može biti jedan od najboljih provoda. Ako se odlučite za ovu opciju birajte model od satena koji će čitavoj priči dati dozu elegancije.

ZARA,
Gordnji deo: 3.290 din,
Donji deo: 2.990 din.

ROZE HALJINA

@ninasandbech

Roze je definitivno boja koja je obeležila 2021. godinu, pa se haljina u boji godine nameće kao jedno od dobrih rešenja. Naravno, cipele u istom koloritu se podrazumevaju.

H&M,
cena: 8.999 din.

VERSACE,
mytheresa.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @ninasandbech
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top