Imamo odlične predloge za poslovne outfite na plus 40 stepeni

Ukoliko niste te sreće da i dalje radite od kuće, verujemo da se poslednjih sedmica vaše najveće modne dileme vrte oko pitanja: šta obući za posao? Izbor odevnih kombinacija za kancelariju definitivno je pravi izazov usred leta jer pored razlike u temperaturi napolju i unutra, nije uvek lako odgonetnuti šta je prikladno, a šta ne i gde je granica između slobode i nepristojnosti? Ako tome dodamo da svi želimo da izgledamo lepo, bez obzira na to što živa na termometru neretko prelazi i 40 stepeni, onda svakodnevno stilizovanje može da postane pravo minsko polje.
Olakšavajuća okolnost jeste činjenica da su se pravila poslovne garderobe poslednjih godina promenila i da većina kompanija već dugo odobrava takozvani smart casual dress code, a od izbijanja pandemija svi smo postali još opušteniji. U skladu sa tim, naši poslovni outfiti ovog leta dobiće ležerni pomak, iako ćemo i dalje zadržati dozu elegancije. Isprobajte naše predloge i sigurni smo da ćete se naći na vrhu interne kancelarijske best dressed liste.

HALJINA DO KOLENA

@greceghanem

Mala bela haljina u kombinaciji sa potpeticama jedan je od najboljih izbora za letnje dane, mada nećete pogrešiti ni ako je uparite sa ravnim sandalama. Ukoliko ne želite da reskirate sa belom bojom, dobra alterativa mogu biti i modeli u pastelnim i jarkim nijansama ili sa cvetnim printom.

Ključni komadi

RESERVED,
cena na upit

ZARA,
cena: 5.990 din.

ATLET MAJICA + LAGANE PANTALONE

@rocky_barnes

Iako je atlet majica do skoro bila rezervisana samo za slobodno vreme, sada je potpuno u redu da je ponesete i na poslu. Ukoliko se ipak nećete osećati lagodno u njoj, zamenite je klasičnim krojem sa rukavima. Kada na sebi imate pantalone dubokog struka i širokih nogavica, lako ćete uklopiti bilo koji model majice.

Ključni komadi

H&M,
cena: 799 din.

H&M,
cena: 3.199 din.

BELA KOŠULJA + SUKNJA

@jessiekass

Duga i široka suknja jedan je od onih komada koji se lako uklapaju u sve letnje kombinacije, pa i u poslovne. Postoji mnogo načina da nosite ovaj komad, a nama je najdraži u paru sa romantičnom košuljom i velikim šeširom.

Ključni komadi

ZARA,
cena: 3.990 din.

ZARA,
cena: 2.990 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 9.990 din.

DUGA HALJINA SA PRINTOM

@jessiekass

Razmrdajte atmosferu jarkim bojama i dezenima, i na taj način dodaćete malo dobrih vibracija u svoj i dan vaših kolega. Ovo je onaj komad sa kojim ne možete da pogrešite, a ukoliko ga iskombinujete sa atraktivnim espadrilama dobićete pravi modni bingo.

Ključni komadi

RESERVED,
cena na upit

CASTAÑER,
net-a-porter.com

SAINT LAURENT,
farfetch.com

KOMBINEZON

@greceghanem

Kombinezon je savršena alternativa kada vam dosade haljine. Birajte strukirane modele jer oni sa sobom nose dozu formalnosti, a kada je reč o dezenima nama su najdraži kombinezoni na pruge.

Ključni komadi

ZARA,
cena: 4.990 din.

ZARA,
cena: 4.590 din.

Tekst: INJournam magazin
Naslovna fotografija: @jessiekass
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top