Donosimo vam inspiraciju za praznični manikir

Praznična euforija polako nas obuzima, a sa njom se budi i potpuno novi entuzijazam kada je u pitanju naš izgled. Ovo je period kada želimo da ponesemo smele frizure, make-up sa šljokicama i naravno svetlucavi manikir. Bez obzira na to da li ste minimalista u duši ili večiti beauty maksimalista, glitter na noktima uvek je poželjan u ovo doba godine. Uostalom, i aktuelni trendovi su takvi da će lako zadovoljiti svaki ukus. U igri su šljokice u različitim varijantama, zatim francuski manikir prilagođen prazničnoj atmosferi, kao i novogodišnji nail art, koji ovog puta izgleda prefinjeno i sofisticirano. Nastavite da skrolujete.

GLITTER

Lakovi sa šljokicama predstavljaju zlatni standrd u ovo doba godine i jedan su od izbora s kojim ne možete da pogrešite. Bilo da izaberete raskošne metalik nijanse, večitu crnu boju ili nešto smelije tonove, imaćete manikir koji savršeno odgovara prazničnoj atmosferi. Ukoliko su vam jednobojni nokti suviše jednostavno rešenje, glitter uvek možete kombinovati s nekom od nail art tehnika.

@betina_goldstein

@betina_goldstein

 @betina_goldstein

@thehangedit

@betina_goldstein

FRANCUSKI MANIKIR

Postoji mnogo načina da ponesete francuski manikir tokom praznika, ali on uvek dolazi u kombinaciji sa šljokicama i kristalima. Lakovi u metalik moji sa glitterom mogli bi da budu odličan izbor za sve koji vole nenametljiva rešenja dok će devojke sklonije eksperimentisanju verovatno radije poneti verziju sa kristalima. Uvek se možete poigrati i s double french manikirom, koji podrazumeva bojenje i vrhova i korena nokta u različitim nijansama ili iscrtavanje polumeseca u korenu.

@betina_goldstein

@harrietwestmoreland

@thehangedit

@harrietwestmoreland

NAIL ART

Nail art je ove sezone sveden na pravu meru i dolazi u najsuptilnijem izdanju do sada. Uglavnom se sve vrti oko kristala i zvezdica na noktima koji idu u paru s bezbojnim lakom što čitavom looku daje minimalistički efekat. Dobar izbor može biti i zlatna osnova u paru sa cvetićima ili bilo kojim drugim motivima. Bez obzira na to da li ćete poželeti da nokte ukrasite crtežima zvezdica, cvetića ili leptirića, gotovo da ne postoji šansa da preterate.

@betina_goldstein

@thehangedit

@betina_goldstein

@betina_goldstein

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @thehangedit, @betina_goldstein
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top