IN i OUT: Devet must have komada za trendy letnji stil

Ako ste u potrazi za jednostavnim načinom da ovog leta izgledate trendy, za početak zamenite vaše stare odevne favorite i asesoare njihovim ekvivalentima za 2015. godinu. I ova sezona donela je must have komade koji zaslužuju posebno mesto u vašem garderoberu ili cipelarniku. Izdvojili smo devet najznačajnijih odevnih predmeta koji su postali omiljeni kako među svetskim dizajnerima tako i među blogerkama i drugim devojkama koje vole modu. Dakle, spremite se za veliko čišćenje ormara i nabavku novih stvari. Ako ste u dilemi da li da nosite japanke ili gladijator sandale, skinny jeans ili zvoncare, donosimo vam koristan vodič o tome šta je vodeći trend sezone.

#1 JAPANKE ZAMENENITE GLADIJATOR SANDALAMA

1p io 1715

Ma koliko voleli vaš omiljeni par japanki, one su ove sezone ipak out. Želite da budete obučene po poslednjoj modi? Izaberite za sebe udobne gladijator sandale.

#2 STATEMENT OGRLICU ZAMENITE DELIKATNIM KOMADOM

4p io 1715

Masivne ogrlice koje čine okosnicu stylinga zaboravite ovog leta. Umesto njih ponesite neupadljive delikatne ogrlice koje će biti neupadljive, ali pažljivo odabrane.

#3 BALETANKE ZAMENITE MODELIMA SA PERTLAMA

3p io 1715

Ovu moćnu i udobnu obuću ove sezone prva je ponela Alexa Chung, a nakon nje i mnoge druge trendseterke. Zato su baletanke pale u drugi plan.

#4 UMESTO SKINNY JEANSA BIRAJTE ZVONCARE

2p io 1715

Vreme kada je skinny jeans bio must have u svakom ženskom ormaru ostavljamo za nama. Farmerke dubokog struka i zvonastih nogavica vodeći su trend ove sezone.

#5 UMESTO SANDALE PUNE PETE IZABERITE PAR SA PLATFORMOM I DEBLJOM PETOM

5p io 1715

Iako u radnjama pod uticajem prethodnih sezona postoji veliki izbor sandala sa punom petom, devojke u trendu ove sezone zamenile su ih modelima sa platformom i debljom udobnom štiklom.

#6 KRATKI TOP ZAMENITE MAJICOM NA BRATELE

6p io 1715

Topovi su nekoliko sezona unazad bili glavni hit među devojkama, ali na njihovo mesto došle su jednostavne majice sa tankim bratelama.

#7 USKE HALJINE MENJAJTE ZA SLIP MODELE

7p io 1715

Potpuno uske haljine koje naglašavaju svaku oblinu nisu više in, na njihovo mesto došli su suptilniji slip modeli koji na ležerniji način ističu ženski seksipil.

#8 UMESTO KLASIČNOG BIKINIJA IZABERITE PIN-UP MODEL

8p io 1715

Klasičan bikini postao je dosadan, pa zato devojke u stilu svojih baka ovog leta radije šetaju plažama u pin-up modelima dubokog struka. Ako želite da budete zabaženi na moru, obavezno ponesite sa sobom jedan ovakav model.

#9 KOŽNU TORBU ZAMENITE MODELOM OD ANTILOPA

9p io 1715

Torbe od prevrnute kože u veselim bojama odlično će upotpuniti svaki vaš styling. I zato ih nosite umesto klasičnih kožnih modela.

Naslovna fotografija: Instagram/songofstyle

Podeli

Scroll to Top