Ines Janković: Lookbook kolekcije „Contradiction“ za proleće/leto 2015

Nakon što je decembru prošle godine predstavljena kolekcija za proleće/leto 2015 „Contradiction“, iz radionice brenda „Ines Atelier“ stiže nam i novi lookbook sa modelima iz te kolekcije, namenjenim elegantnim ženama prefinjenog ukusa i izraženog karaktera. Autor fotografija je Miloš Nadaždin kome su za ovu priliku pozirale manekenke Ivana Momirov, Kristina B. i Jovana Vujačić.
Svet konstradikcije u kome živimo, počevši od protvrečnosti između konstantnih tehnoloških dostignuća i borbe za očuvanje prirode, poslužio je kao inspiracija dizajnerki Ines Janković. Ona se, ipak, u svojoj najnovijoj kolekciji poigrala sa kontradikcijom dve žene koje se nalaze u jednoj. Prva je jaka i stabilna, a druga nežna, krhka i nezaštićena. One su stalno jedna drugoj i prijatelj i neprijatelj, i balans, a to je ono što zapravo sve mi nosimo u sebi.
Naziv kolekcije „Contradiction“ opravdan je i u miksu geometrijskih formi sa primesama elemenata pop arta i art deco-a. A na suprotnosti nalazimo i u odabiru materijala – od mekanih i nežnih poput svile i muslina do čvrstih, kao što su koža ili detalji izrađeni od metala.
U skladu sa svojim uverenjem da svaka žena treba da uživa u tome ko je i šta nosi, Ines se na modnoj sceni izdvojila po originalnosti i kvalitetnoj izradi odeće i nakita. Uživajte u lookbook-u njene nove kolekcije.


Podeli

Scroll to Top