Inspiracija za Exit: Moda na Glastonbury fetivalu

Čuveni muzički festival Glastonbury koji se svake godine održava na farmi mlečnih proizvoda u Samersetu, i ovog puta je okupio najbolje izvođače poput Kanyea Westa ili Lionela Richiea, a zanimljiva stilska poigravanja publike takođe nisu prošla nezapaženo. Među prisutnima su bile neke od najbolje obučenih žena na svetu poput Alexe Chung, Poppy i Care Delevingne ili Suki Waterhouse.
Dok nas oćekuje sezona najvećih festivala u našoj zemlji kao što su Exit i Beer Fest odlučili smo da čekiramo stil svetskih zvezda kako bismo dobili inspiraciju za predstojeće muzičke događaje.
Ma koliko voleli svedeni način odevanja, festivali su odlično mesto da prekršite pravila, pustite mašti na volju i hrabro ponesete najrazličitije aksesoare. Ipak, najvažniji je izbor obuće – gumene čizme su najbolji izbor, ali možete poneti i patike ili bilo koju drugu vrstu dublje obuće. Na sandale i ostalu letnju obući tih nekoliko dana zaboravite.
Sve vrste šortseva, farmerka, kombinezona i haljina odličan su izbor. Slojevito oblačenje se podrazumeva, jer tokom noći temperatura pada, pa je neophodno poneti duksericu ili jaknu, a ukoliko želite da budete obučeni po poslednjoj modi predlažemo vam kimono dugih rukava sa resama. Sve vrste venčića, marama, ukrasa za kosu, nakit sa štrasom, šeširi, naočare poželjno je uklopiti u svoj styling. I ne bojte se da ćete preterati. Slobodno to uradite.


Podeli

Scroll to Top