Instagram profili koji će vas sigurno inspirisati da počenete da vežbate

Lista novogodišnjih odluka uglavnom je raznolika, u zavisnosti od osoba, ali gotovo da nema žene kojoj među željama nije da izgleda fit tokom čitave godine. Ukoliko ste čvrsto rešili i obećali sebi da ćete tokom 2015. redovno vežbati, nudimo vam sedam Instagram profila veoma inspirativnih dama koje se bave fitnesom. Ako od 1. januara niste krenuli sa vežbanjem, pravo je vreme da na početku Pravoslavne nove godine, ipak stupite u akciju. Iako se sezona bikinija možda sada čini dalekom, da biste tokom leta imali savršeno izvajano telo, morate već sada da se počnete sa pripremama. Pregledajte preporučene profile koji će vas sigurno inspirisati na zdrav način života.

1. Rachel Brathen (yoga_girl) je instruktorka joge koja svakodnevno više od milion pratilaca inspiriše različitim zen pozama.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

2. Izabel Goulart (iza_goulart) iz Brazila ima preko milion i šestotina hiljada pratilaca. Iako je po profesiji model, svakodnevno se bavi sportom, a svaki svoj trening fotografiše.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

3. Tracy Anderson (tracyandersonmethod) je omiljena instruktorka mnogih svetskih zvezda, a među njenim klijentima je i Gwyneth Paltrow.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

4. Base Body Babes (basebodybabes) je brend iza koga stoje dve sestre iz Australije čije fotografije na Instagramu će vas sigurno naterati da češće posećujete teretanu.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

5. Faya Nillson (fitnessontoast) je autorka bloga Fitness On Toast iz Švedske čije savete sledi desetine hiljada žena širom sveta.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

6. Cassey Ho (blogilates) je instruktorka pilatesa koja na Instagramu daje odlične savete uz veoma inspirativne fotografije.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

7. Caitlin Turner (gypsetgoddess) je instruktorka joge koja putuje širom sveta kako bi stekla što bolja iskustva o ovoj disciplini i deli sa svoje fotografije sa više od dve stotine hiljada pratilaca na Instagramu.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top