Instant plavuše: Sve zvezde su zaljubljene u novi način izbeljivanja kose

Khloe Kardashian, Dakota Johnson, Emily Blunt, Jennifer Lopez, samo su neke od poznatih dama koje su odlučile da od brineta postanu plavuše. Neke su zadržale novu boju kose, a neke su samo želele da provere da li se plavuše zaista bolje zabavljaju. Svoju blond avanturu imala je Kim Kardashian.

1p o 9815

Ako se pitate kako zvezdama polazi za rukom da posvetle svoju kosu bez oštećenja, tajna je revolucionarnom proizvodu Olaplex koji dolazi iz laboratorija američkih hemičara. Koriste ga u svim svetskim frizerskim salonima, a ono što je najbolje dostupan je i na našem tržištu. I ne samo da posvetljuje kosu bez oštećenja, ovaj magičan proizvod i neguje vaše vlasi.

nas 2 o 9815

Sve je započelo pronalaskom dva vodeća svetska stručnjaka u području hemijskih materijala koji nikad do tada nisu radili na proizvodima za negu kose. Dr. Eric Presley i dr. Craig Hawker, dvojac iz snova izumeo je jedinstven hemijski sastojak, koji ne sadrži silikon ni ulje, i tako veže popucane veze u kosi za vreme i posle hemijskog tretmana, čineči ih snažnijima nego što su bile pre. Najbolji koloristi današnjice oduševljeni su ovim otkrićem, a isprobale su ga i neke od najčuvenijih plavuša današnjice poput Gwen Stefani, Gwyneth Paltrow i Cameron Diaz.

2p o 9815

3p o 9815

Foto: Instagram, olaplex.rs

Podeli

Scroll to Top