Irina, Tamara i Tatjna: Tri srpske blogerke koje su pokorile modni svet

Ako spadate u grupu devojaka koje vole i prate modu, onda su vam sigurno dobro poznata imena – Irina Lakičević, Tamara Kalinić i Tatjana Ćatić. Tri devojke srpskog porekla koje su napustile zemlju i otisnule se u svetske metropole svojim stilskim bravurama osvajaju svet. Iako se dosta razlikuju jedna od druge, autorke digitalnih stranica A Portable Package, Glam & Glitter i Tatjana Ćatić stekle su fanove širom sveta.

Irina Lakičević koja kreira digitalnu stranicu A Portable Package, po profesiji je stomatolog, a već godinama živi u Norveškoj. U skladu sa modom u zemlji u kojoj živi, voli minimalističke odevne kombinacije dok svoj seksipil izražava na krajnje sofisticiran način u čemu nas podseća na chic Parižanke. Ovog leta smo je najčešće viđali u odeći sa printom uz vanvremenske crne i bele komade, kao i neizbežnom jeansu. Njena omiljena boja je plava i to zbog svoje intenzivnosti i lakoće kombinovanja, a na vrhu njene liste omiljenih brendova su Celine, Proenze Schouler i Sportmaxa.


Autorka bloge Glam & Glitter, Tamara Kalinić odrasla je u Novom Sadu, ali se zbog studija farmacije preselila u Brajton gde je ostala da živi. Spada u najbolje blogere u Velikoj Britaniji sa 265.000 pratilaca na Instagramu. Tamaru često možemo videti u komadima najprestižnijih svetskih modnih kuća koje se utrkuju da joj poklone njihove stvari, a stalni je gost i na Nedeljama mode u Parizu, Londonu, Milanu i Njujorku. Kada nije bila na plaži, ovog leta nosila je najradije ženstvene haljine, ali i teksas šortseve uz neizbežne gladijator sandale.


Tatjana Ćatić je blogerka našeg porekla sa stalnom adresom u Beču koja je autorka istoimene web stranice. Iako se svetu blogera pridružila tek pre godinu dana zahvaljujući svojoj ljubavi prema modi i osećaju za stil, brzo je stekla čitavu armiju obožavaoca i čak 643.000 pratilaca na Instagramu. Atraktivna plavuša neguje nenametljiv casual stil, a najviše voli da nosi odeću poznatih high street brendova koju kombinuje sa jednim ključnim dizajnerskim komadom. poslednjih sedmica najčešće smo je viđali u ležernim morskim stylinzima koji su podrazumevali teksas šortseve i pamučne majice.


Podeli

Scroll to Top