It`s official: Kendall Jenner je zaštitno lice brenda „Estee Lauder“

Dreams come true: Kendall Jenner, trenutno najpopularniji svetski top model, postala je zaštitno lice kompanije „Estee Lauder“. Srećnu vest, ona je objavila u američkom „Vogue-u“ i na svom profilu na „Instagramu“.
Ovo je definitivno još jedna prekretnica za devetnaestogodišnju pripadnicu klana Kardashian-Jenner, a tokom ove godine imala je još mnogo razloga za slavlje. Na proteklim nedeljama mode bila je deo trinaest revija najprestižnijih brendova, a za one na kojima nije učestvovala imala je poziv da ih posmatra iz prvog reda.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Postala je miljenica Karla Lagerfelda, Marca Jacobsa i Riccarda Tiscija, kreativnog direktora „Givenchy-ja“.
– Kendall je nova senzacija u pop-kulturi – izjavio je Olivier Rousteing, kreativni direktor „Balmain-a“ i dodao:
– Ona inspiriše devojke širom sveta i na putu je da postane nova manekenska zvezda poput Claudie Schiffer ili Naomi Campbell.
Njen uspeh već je dobio naziv „Kendall oluja“, a pred kamerama se snalazi i više nego dobro jer se od 11. godine snima svaki korak njenog života u rialitiju o njenoj porodici. Zbog toga je odlična u komunikaciji sa fanovima na društvenim mrežama i u tome joj ne može parirati ni jedna njena vršnjakinja. Ima čak petnaest miliona pratilaca na „Instagramu“ – fenomenalno, zar ne?
– Uživam da uvlačim fanove u moj svet – tvrdi Jennerova.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Kada je reč o njenom izgledu, takođe je besprekorna. Stručnjaci za lepotu kažu da je osvojila svet jer je istovremeno ljupka i snažna. Poseduje izvanrednu klasičnu lepotu – velike oči, odlično oblikovane obrve, pravilne usne, bujne obraze i ženstvene obline.
– Ona je ta dihotomija: mrak i slast u isto vrijeme – tvrdi Riccardo Tisci.
I poslovna etika na strani je mladog modela. Majka Kris joj je usadila radne navike, a kao mala bavila se jahanjem i košarkom tako da kod nje uvek postoji sportska želja da bude najbolja.
– Radoholičar je reč koja se najviše ceni u našoj kući – tvrdi mlada Kendall.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Zahvaljujući svojoj ljubavi prema poslu, ona je već zaradila prvi luksuzni stan koji je nedavno kupila u Los Anđelesu, a njena globalna kampanja za „Estee Lauder“ je istovremeno i njen najsvežiji potez moći.
Prestižna kompanija do sada je uglavnom za ovaj posao angažovala filmske zvezde i zbog toga atraktivnu lepoticu mnogi svetski mediji od danas nazivaju i „Svetim gralom“ savremene mode.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

– To je nešto što nisam očekivala da se dogodi tako brzo – tvrdi zgodna brineta koja je već snimila prvi video za kampanju.
Na ovaj način, mlada Kendall preti da pomuti čak i slavu svoje sestre Kim, do sada neprikosnovene po popularnosti u porodici Kardashian – Jenner.

Podeli

Scroll to Top