Ivana Nešović: Otkriva da je tajna njene lepe kose u pakovanju koje sama priprema

Uspešna odbojkašica Ivana Nešović pleni nežnošću i lepotom, a jedan od njenih glavnih ženskih aduta je njena kosa. Dvadesetšestogodišnja brineta već u detinjstvu od mame je naučila da u svakoj prilici bude ženstvena i da lepota dolazi iznutra, pa zato pre svega vodi računa da se pravilno hrani i da ima pozitivan pristup životu. Uz zdrave navike, ona uvek izgleda negovano, a umesto skupih kozmetičkih proizvoda, uvek kada ima vremena pribegava pripremi različitih maski koje pravi u kućnoj varijanti. Jedan od recepata, kao i svoju rutinu kada je u pitanju nega kose, odlučila je da podeli sa nama.

1p ink 19115

– Često dobijam komplimente na račun izgleda moje kose, ali nega nije ni malo jednostavna. Posle svakog treninga kosa mi je mokra od znoja tako da je perem bar jendom dnevno, a to je veliki proces jer nakon šampona obavezno nanosim regenerator, a potom i masku – kaže Ivana i dodaje:
– Kada sam u inostranstvu jednom nedeljno pravim masku od jaja, maslinovog ulja, malo meda i kada mogu da pronađem dodam svemu tome i kokosovo mleko. To pakovanje se nanese na kosu i sa njim se prespava. Od toga su vlasi sjajne i kada ga redovno stavljam svi me pitaju kako mi polazi za rukom da mi kosa izgleda tako blistavo. Inače, veliki sam pobornik prirodnog negovanja. Mislim da svaka žena može da bude lepa bez obzira na finansijske mogućnosti. Potrebno je samo da se bavi sobom i da malo istražuje o nezi. Pilinzi ili maske ne moraju da koštaju sto evra da bi bili kvalitetni i da bi davali efekta već možemo i kod kuće sami da ih napravimo.

Podeli

Scroll to Top