Iz M.A.C-a stižu revolucionarni ruževi za usne

Jesen je idealno doba da malo „podgrejte“ atmosferu pravim nijansama ruža koji će dodatno istaknuti vaše lice, a beauty brend M.A.C krajem septebra lansira revolucionarnu Liptensity Lipstick kolekciju. U novoj paleti proizvoda naći će se daleko najintenzivniji i najbolje pigmentisani ruževi ove beauty kuće.

1p-11916

Liptensity ruževi dolaze u 24 različite nijanse, od kojih je svaka formulisana sa intenzivnim sjajem. Raspon boja seže od neutralnih tonova, pa sve do ženstvenih boja šumskog voća, sofisticirane crvene i neobičnih vamp nijansi.

2m-11916

No, tu nije kraj zanimljivostima vezanima uz ove ruževe – svaka boja prilagođava se različitim tonovima kože, kako bi izgledala identično i uz svetlu i uz tamnu kožu, a formula je izuzetno postojana i na usnama traje čak osam sati.

3m-11916

Glavni saveznik kompanije M.A.C u kreiranju 24 dosad neviđenih nijansi bila je tetrakromatkinja Maureen Seaberg koja ima genetsku sposobnost da vidi i razlikuje do 100 miliona tonova boja što većina ljudi ne može. Tako je svojom ekspertizom pomogla da se stvori ova kolekciju ruževa koja će se naći u prodaji od 21. septembra.

4m-11916

5m-11916

Podeli

Scroll to Top