Iz radionice brenda Zara stiže nam novi lookbook za predstojeću sezonu

Na sajtu španskog brenda Zara objavljen je novi lookbook koji nam donosi uvid u novu jesenju i zimsku kolekciju. Akcenat je ovog puta stavljen na udobnost, ali su svi komadi neodoljivog chic izgleda i u vladajućem stilu sedamdesetih. Kolekcija donosi bogatu paletu klasičnih nijansi i vrlo atraktivne i lako nosive stvari.

1p z 31715

Zagasite boje i asesoari sa resicama dodatno su naglasiti boho stil ove vrlo moderne kolekcije. I same fotografije odišu urbana casual estetika i dugom prošlog vremena. Crna, bela i siva, u kontrastu s crvenim desenom bobičastog voća, ključni su elementi ovog lookbook.

6p z 31715

Ležerna kolekcija pruža veliku mogućnost kombinovanja, naročito ako se uzmu u obzir prirodne nijanse koje se lako mogu složiti uz komade koje već imate u vašem garderoberu. Editorijal je snimljen u zanimljivom okruženju koji asocira na spajanje mode i prirode. Etno grafike ključne su za stvaranje prave hipi atmosfere. Bogata kolekcija potvrdila nam je nastavak vladavine vodećeh trenda u 2015. godini, a Zara nudi sve komade koji su potrebni modernoj ženi.

3p z 31715

5p z 317154p z 31715

2p z 31715

Podeli

Scroll to Top