Izazovi Zoelle, autorke najprodavanije knjige ikada

Mlada beauty Blogerka Zoe Suggs koja je u virtuelnom svetu poznatija kao Zoella objavila je nedavno svoju prvu knjigu pod nazivom „Girl Online“ i napravila pravi bum na svetskom tržištu. Naime, dvadesetčetvorogodišnja brineta koju tinejdžerke širom sveta već obožavaju, o čemu najbolje svedoči skoro sedam miliona pretplatnika na „YouTube-u“, nije napisala samo bestseler već je njen roman postao najprodavaniji ikada. Za prvih nedelju dana kupljeno je sedamdeset i osam hiljada primeraka, i tako je iza sebe ostavila romane poput „50 nijansi – Siva“, „Hari Poter“ ili „Da Vinčijev Kod“.
Međutim, veliki uspeh mlade brinete nije lako prihvaćen tako da se našla u centru skandala kada je otkriveno da je imala pomoć stručnjaka pri pisanju. Zbog toga je poslednjih dana na meti tabloida širom sveta, a iako je pokušala da se odbrani, to joj ne polazi lako za rukom.
– Svaki put kada stavite nešto na internet, imate izbor. Možete ljude učiniti srećnijim ili možete da pokvarite njihovu sreću – rekla je mlada autorka, i odlučila da više ne učestvuje u online raspravama.
Bez obzira na medijski linč kroz koji trenutno prolazi, Zoella je dobila odlične kritike za svoju prvu knjigu koju mnogi opisuju kao moderan „Nothing Hill“ prilagođen tinejdžerima, a sledeće godine se očekuje i drugi deo bestselera.

Podeli

Scroll to Top