IZIPIZI je otvorio prvo prodajno mesto u TC Galerija, a mi smo bili na licu mesta

Naočare koje stavljaju osmeh na lice! Iza ove rečenice stoji IZIPIZI, francuski brend koji je otvorio prvo mono-brend prodajno mesto u Beogradu, u šoping centru Galerija. Dizajniran u Parizu, IZIPIZI je svoju prepoznatljivost stekao kreirajući unisex kolekciju laganih, fleksibilnih i pristupačnih naočara koje su prilagođene svim oblicima lica, za celu porodicu, kao i sve trenutke u životu. 
Ovim povodom priređeno je druženje za medije, influensere, kao i poznate ličnosti, poput glumaca Slavena Došla, Stevana Pialeta, glumica Matee Milosavljević i Vanje Nenadić, kao i brojni drugi koji su uživali u traženju savršenih naočara za sebe.

Stevan Piale sa suprugom Unom i ćetkom Katom
Matea Milosavljević

Osim što je uspela da izmami osmehe zvanicama, nova kolekcija za proleće-leto 2023, pod nazivom Daydream sve je podsetila da nikada ne prestanu da sanjaju. Očarale su ih nijanse poput pastelno ljubičaste (Violet Dawn), boje slonovače (Glossy Ivory) i aromatičnog karanfilića (Spicy Clove), umirujuće zelene (Quiet Green),  kao i nebesko plave (Misty Blue). Pored sunčanih i screen modela sa zaštitom od plave svetlosti, nova kolekcija sjajne završnice, oblih kontura i glatkih prelaza boja, dostupna je i za najmlađe članove porodice.

Teodora Miljković
Iva Čuljak i Matea Milosavljević

PONUDA, KVALITET I PRISTUPAČNOST
Pored upečatljivog izgleda, brend nudi lagane, udobne i razigrane ramove izuzetnog kvaliteta i izdržljivosti i to po pristupačnim cenama. Sve naočare su sa 100 odsto UV zaštite, a dolaze i u širokom spektru boja, pa ćete zasigurno moći da pronađete svoj idealan par. Pored toga, IZIPIZI vodi računa i o najmlađima, te su svi modeli za uzrast od 0 do 5 godina uz to i polarizovani, hipoalergijski i u potpunosti bez bisfenola A.

O BRENDU
IZIPIZI je nastao još 2010. godine. Njegovi osnivači, tri prijatelja iz detinjstva, Charles Brun, Quentin Couturier i Xavier Aguera, zajedno sa timom koji danas broji više od 100 ljudi, kontinuirano rade na širenju brenda i inovacijama, nudeći nove kolekcije, saradnje i modele, tako da odgovore na potrebe što više ljudi. Posvećeni su stalnom unapređenju poslovanja, smanjenju uticaja na planetu, poboljšanju kvaliteta materijala, kao i jačanju društvenih akcija. Brend je prisutan širom zemlje, a u Srbiji se trenutno može naći kao deo asortimana u optikama, multibrend i dečijim radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top