Jednostavna outfit formula zbog koje svaki zimski stajling izgleda prefinjeno i luksuzno

Postoji li nešto luksuznije od zimske odeće u beloj boji? Ovaj nežan kolorit jedan je od najvećih simbola najhladnijeg doba godine, i to ne samo zato što se savršeno stapa sa snežnim prekrivačem, već i zbog toga što svaki stajing u ovoj neutralnoj nijansi izgleda prefinjeno i skupo. Koliko god da je napolju tmurno i hladno, vaša bela odeća uvek drsko poručuje: Ja ne odustajem!, a pritom bez sumnje izgleda šik. Dodatni bonus je to što bela boja garantovano podiže raspoloženje tokom zime i odlična je promena u odnosu sa braon, sive ili crne tonove koje najčešće nosimo u ovom periodu.

Međutim, iako smo veliki fanovi bele, takođe moramo da priznamo kako smo složni u mišljenju da nema rizičnije boje. To nije rizik da će nas drugi gledati popreko, već samo strah da ćemo svoju savršenu white kombinaciju uflekati čim izađemo iz kuće, jer ako se na nekoj boji vidi i najsitnija flekica, onda je to bela… To ipak ne znači da bi trebalo da odustanete od nje, pogotovo tokom suvih dana u kojima nema bojazni od padavina.

Moć bele boje odavno je poznata modnim influenserkama, pa na Instagramu često tokom zime gledamo fotografije savršenih zimskih all white stajlinga. Beli kaput u paru sa džemperom i farmerkama ili pantalonama, koordinantni set od pletiva ili bela haljina zaista deluju neodoljivo. Ako se plašite monotonije, svoj monohromatski stajling možete nadograditi aksesoarima u bilo kojoj drugoj boji, mada nećete pogrešiti ni ukoliko se odlučite za potpuno beli outfit.

Sličan efekat možete postići i ako umesto bele, ponesete kombinaciju u krem ili najsvetlijoj bež nijansi, a ove tri nijanse izgledaju odlično i kada se upare. Ako ste raspoloženi da isprobate ovu outfit formulu, u nastavku vam donosimo vodič za kupovinu ključnih zimskih komada u pomenutim nijansama.

MASSIMO DUTTI,
cena: 49.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 19.990 din.
SILVIAN HEACH,
cena: 27.083 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @anoukyve, @deborabrosa
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top