Jelena Jakovljević Bin Drai: Predstavila liniju Duchess by Jelena u Crnoj Gori

Svečano otvaranje najveće crnogorske modne manifestacije GP Contour Fashion Connection, obeležila je revija naše dizajnerke sa stalnom adresom u Dubaiju Jelena Jakovljević Bin Drai. Ona je predstavila svoju liniju „Duchess by Jelena“. Talentovana dizajnerka prvi put je izlagala na našim prostorima od kada je osnovala svoj brend što je bio odličan razlog da izazove veliku pažnju među gostima, ali i javnosti kako u Crnoj Gori tako i u Srbiji.
– Kada kreiram, modele pravim za sebe. Za ženu koja je Evropljanka, ali živi u arapskom svetu. Svaka žena koja želi da izgleda sofisticirano, svaka mama, poslovna žena i na neki način konzervativna žena koja želi da se obuče moderno, može da pronađe komad u bilo kojoj od mojih kolekcija – objasnila je Jelena.
Ona je u razgovoru sa medijima otkrila da joj je dolazak u Crnu Goru prijao, da je naročito uživala u kiši, a iskoristila je i priliku da pohvali organizaciju i način na koji je dočekana.
– Imam sjajne utiske i jedva čekam da stignem kući, da ih podijelim sa prijateljima, saradnicima, porodicom i suprugom.
Modeli koje je prikazala sve zainteresovane dame mogu i da kupe poručivanjem putem njen internet stranice www.jelenabyjelena.com sa izuzetkom nekoliko modela koji su joj najdraži, pa je odlučila da ih sačuva za svoju ćerku. dodala je Bin Drai, čija je kolekcija kako kaže “na prodaju, osim nekoliko modela koje čuva za ćerku.

1p jj 7415

Podeli

Scroll to Top