Jelena Jakovljević bin Drai se podvrgla tretmanu zamrzavanja

U želji za lepim izgledom dame u dvadeset i prvom veku spremne su da isprobaju mnoga dostignuća savremene medicine i kozmetologije. Jedan od njih je tretman zamrzavanja kože koji možda izgleda zastrašujuće, ali ne dajte se prevariti. U pitanju je izuzetno efikasan tretman koji kožu podmlađuje i to sa minimalnim mogućnostima za neželjene efekte.

Analgetske i antiinflamantorne osobine hladnoće koristili su još stari Egipćani i kasnije Hipokrat. Terapija hladnoćom je praktično nastajala i razvijala se tokom proteklih dve stotine godina.

Instagram/Jelena_j_bindrai
Instagram/Jelena_j_bindrai

Vreme zamrzavanja se prilagođava u odnosu na debljinu kože, prokrvljenost i vrstu tkiva. Ovaj tretman odličan je za uklanjenje fleka od sunca ili bilo kojih drugih poremećaja pigmenata kože, a odličan je način i za podmlađivanje naročito područija oko očiju koje je veoma osetljivo i ne može se tretirati svim tretmanima.

Ovo je potpuno prirodni tretman tako da kontraindikacija gotovo da nema. Jelena Jakovljević bin Drai se već uverila u delotvornost zamrzavanja kože i veoma je zadovoljna rezultatom.

Podeli

Scroll to Top