Jelena Rozga nova je ambasadorka Garnier Color Naturals boja za kosu

Vrhunski tim Garnier stručnjaka osmislio je besprekoran izgled regionalne pop zvezde Jelene Rozge koja je postala ambasador boje za kosu Garnier Color Naturals. U pitanju je trajna boja koja je obogaćena hranjivim uljima masline, avokada i karite, a pevačica koristi nijansu u boji 111.
Ona je nedavno na imanju Marincel u Hrvatskoj, u društvu medija, prijatelja i saradnika, podelila utiske sa trodnevnog snimanja kampanje u Pragu, kao i brojne anegdote i zanimljivosti. U predivnom ambijentu okruženom prirodom, Rozga se osvrnula i na važnost koju ova uloga ima za nju jer upravo Garnier proizvode za kosu ona koristi već godinama.
– Srećna sam jer sam u Garnier Color Naturals boji za kosu pronašla svog idealnog saveznika za održavanje plave boje kose koja je moj dugogodišnji zaštitni znak. Često dobijam pitanja od brojnih žena daljem regiona kako postižem svoju pepeljasto plavu boju kose i sad sa svima konačno mogu da podelim svoju tajnu – Garnier Color Naturals i nijansa 111 moj su izbor već dugi niz godina. Biti deo jedne ovakve priče zaista je poseban osećaj i jedinstveno iskustvo – izjavila je Jelena.
Pevačica je regionalni amabasador u devet zemalja istočne Europe, a službena kampanja kreće 12. juna. Zanimljivo je da je upravo boja 111 koju Jelena koristi ujedno i najprodavanija na Balkanu.

1p jrg 9615

Podeli

Scroll to Top