Jennifer Lawrence je najuspešnija holivudska glumica u 2014. godini

It`s official! Jennifer Lawrence je najuspešnija holivudska glumica u 2014. godini prema listi koju je objavio Forbes. Ne zaboravimo da je ova dvadesetčetvorogodišnja zvezda i najguglovanija ličnost u godini za nama, a njeni filmovi zaradili su najviše novca na bioskopskim blagajnama u ukupnoj vrednosti od vrtoglavih milijardu i četiri miliona dolara.
Tokom prošle godine, mlada diva odigrala je glavne uloge u nekoliko filmskih hitova među kojima su i dva blokbastera „The Hunger Games: Mockingjay – Part 1“ i „X-Men: Days of Future Past“.
Ova filmska zvezda neobične lepote nosi u sebi šarm lepotica starog Holivuda, a njena pristupačnost i otvorenost donela joj je armiju obožavatelja. Pozitivan imidž koji ima u javnosti osigurao joj je brojne angažmane uključujući i onaj za kuću Dior.
Jennifer za narednu godinu priprema novi film „Joy“ koji će režirati David O. Russell, a uz to će igrati i u nastavcima blokbastera X-Men i „The Hunger Games“ što je velika garancija da će joj i 2015. biti podjednako uspešna.

Podeli

Scroll to Top