Jennifer Lawrence: zvezda red carpeta na premijeri „Igre gladi: Ptica rugalica 1“

Evropska premijera filma „Igre gladi: Ptica rugalica 1. deo“ u dvorani bioskopa „Odeon“ u Londonu privukla je veliku pažnju ljubitelja sedme umetnosti. Priča o buntovnoj tinejdžerskoj heroinu koju tumači Jennifer Lawrence stekla je svoje fanove još kada je 2012. godine prikazan prvi deo sage, a zbog velikog interesovanja publike, poslednji treći nastavak, podeljen je u dva dela. Nakon ovog filma, publika će sledeće godine imati priliku da uživa i u epilogu priče.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Popularni filmovi bazirani su na književnim delima Susan Collins čiju glavnu junakinju romana Katniss Everdeen koja se bori protiv nepravdi u društvu odlično dočarava mlada Oskrovka Jennifer Lawrence. Ona je na premijeri u Londonu privukla najveću pažnju okupljene publike, a za tu priliku odabrala je Diorovu belu haljinu neobičnog kroja ukrašenu izvezenim crnim cvećem. Izbor obuće pao je na jednostavne crne trendi sandale sa uskim kaišićima dok je svoju kratku kosu pokupila u razbarzšenu punđu. Na glavi je imala i crnu trakicu koja se odlično uklopila uz sandale.
I druge aktere filma pozdravili su okupljeni fanovi ispred „Odeona“, a pre svega Josha Hutchersona koji tumači glavnu mušku ulogu, a velike ovacije doživeli su i Elizabeth Banks, Julianne Moore, Jena Malone i mnogi drugi.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top