Jennifer Lopez izaziva žene da se oslobode viška kilograma

Devojke koje žele da izgledaju kao J-Lo ili da bar poput nje imaju zategnutu zadnjicu, trbušnjake na stomaku i savršeno oblikovane ruke, od sada će imati priliku da je prate u stopu. Postoji mnogo razloga da uradite ono što ona sugeriše kada je u pitanju zdravlje i kondicija, jer malo je žena koje u kasnim četrdesetim imaju tako savršeno telo.
Zato su Jennifer Lopez i njen „tim stručnjaka” smislili program mršavljenja odnosno izazov koji traje 10 nedelja.
Čitav projekat urađen je u saradnji sa kompanijom BioLab, a nosi naziv #BeTheGirl. Na kraju desete nedelje, pet najuspešnijih učesnika u #BeTheGirl izazovu biće srećni dobitnici vrednih nagrada, uključujući boravak u jednom od omiljenih hotela J-Lo, luksuzni spa tretman, kao i priliku da se sastanu i druže sa prelepom Jennifer!

– Ja tražim da mi se žene pridruže ovog proleća u #BeTheGirl izazovu, gde zajedno možemo da radimo, motivišemo se i osnažimo jedni druge da budemo najbolja verzija sebe – kaže J-Lo.
– Kada jedem, jedete. Kada se znojim, znojite se. Kada sam u pokretu, krećete se. Hajde da pokrenemo zdrav način života zajedno sa BodyLab linijom proizvoda.

Pobednici će biti određeni na osnovu fizičke transformacije promene tela nakon završenog desetonedeljnog izazovnog putovanja. Na kraju dana, ishrana i vežbe će uvek prevladati. Ali opet, ko ne želi da izgleda kao J-Lo?

https://www.youtube.com/watch?v=c8FD2S6eSB0

Podeli

Scroll to Top