Jeremy Olander na Kalemegdan Summer Festivalu

Kalemegdan Summer Festival, uz podršku Heinekena, najavljuje velikog naslednika Eric Prydz-a i Deadmou5-a, talentovanog Jeremy Olander-a. Olander će uz legendarnog Sharama iz Deep Dish-a, nastupati u okviru Happy Life-a, 6. juna, što je prvi od tri velika događaja u okviru Kalemegdan Summer Festivala.
Jeremy Olander, postigao je ono što za mnoge ostane samo san, a to je nastup na mestu, kakvo je Madison Square Garden u Njujorku, gde je uspeo da bude jedan od nekolicine kojima je pružena prilika da stane na epsku binu, rame uz rame sa Eric Prydz-om, i napravi potpuni spektakl.
Famozni Above & Beyond u svojoj radio emisiji „Group Therapy“ navode da je Jeremy Olander veliki naslednik čuvenog Erica Prydz-a i Deadmou5-a, dok ga sami fanovi obično karakterišu kao „spasitelja istinskog i pravog progresiv zvuka“. I dok Prydz i Deadmou5 važe za najbolje producente progresiv, tech- house muzike, za Jeremy Olander-a se sa sigurnošću može reći da je najbolji DJ tog muzičkog žanra, uzimajući u obzir da poseduje energiju kojom je u stanju da očara kako intimniju klubsku publiku, tako i publiku velikih festivala.
Njegov stil predstavlja suptilan spoj deep-a, emocijama nabijenog progressiv-a i ritmičnog techno zvuka, a njegov talenat prepoznali su mnogu muzičari, među kojima i Tiësto, Above & Beyond, Steve Angello, zatim Avicii, Axwell , pa sve do Eric Prydz, John Digweed, Henry Saiz, Carl Cox, Nicole Moudaber.
Karte za Happy Life, 06.juna, koji predstavlja prvi od tri velika događaja u okviru Kalemegdan Summer Festivala, koji je podržan od strane Heinekena, mogu se naći po ceni od samo 700 dinara. Pored Happy Life-a, Kalemegdan Summer Festival čine još dva velika događaja – Serbia Wonderland i Tropical Inn.
Posetioci koji žele da leto provedu na Kalemegdanu, mogu sebi da obezbede i paket karata za sva tri velika događaja, po ceni od samo 2.500 dinara. Pojedinačne ulaznice, kao i paketi karata, mogu se naći na svim blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a, Gospodar jevremova 49.

Podeli

Scroll to Top