Jeremy Scott lansirao unisex parfem u obliku čuvenih Adidas patika

Dizajner Jeremy Scott ne razmišlja u postavljenim okvirima, to smo već naučili. A, svakim novim potezom nastavlja da nas oduševljava. Nakon što smo se svi zaljubili u bočicu njegovog parfema „Moschino Toy“, stiglo je još jedno iznenađenje iz radionice talentovanog američkog kreatora. Ovog puta on nam se predstavlja kao glavni dizajner brenda „Adidas Originals“.

U saradnji sa sportskim gigantom on je lansirao novi unisex parfem pod nazivom  „Adidas Originals by Jeremy Scott“ čija bočica je u obliku njegovih čuvenih krilatih patika kojima je takođe pomerio granice.  Miris dolazi u kompletu sa malom Adidas kutijom za cipele, a biće dostupan u ograničenoj liniji od februara u radnjama ovog brenda širom sveta.

Parifimeri Philippe Roques i Maurice Roucel bili su zaduženi za kreiranje ove kompozicije. Miris se otvara nežnim notama ruže i kalabrijskog bergamota, nakon čega nastupaju jači akordi belog bibera, tamjana i kašmira. Kampanju je osmislio fotografski duo Inez van Lamsweerde i Vinoodh Matadin.

1p jsap 191115

Podeli

Scroll to Top