Jesenje odevne kombinacije Danijele Dimitrovske – Amidžić koje ćete svi voleti

Ljupka i šarmantna, Danijela Dimitrovska – Amidžić koja je već godinama uspešno radi kao model, ali i kao direktor modne agencije „Models Inc. – Elite Model Look“ davno je već osvojila svetsku fashion elitu. Svojim lepim licem i zgodnim telom, kao i profesionalnošću uspela je da se u surovom svetu mode izbori za status top modela i da sarađuje sa najvećim brendovima kao što su „Gucci“, „Armani“ ili „Yves Saint Lauren“.
Od kako se pre dve godine udala za voditelja Ognjena Amidžića sa kojim je pre deset meseci dobila i sina Matiju, atraktivna manekenka se iz Njujorka preselila u Beograd gde u svakoj prilici pokazuje svoj besprekorni modni ukus i osećaj za stil. Ležernost koju je naučila u Americi, ova ambiciozna dvadesetšestogodišnjakinja prenela je na ulice naše prestonice, a njena sposobnost da podjednako dobro izgleda u farmerkama i elegantnim haljimana vredna je svakoj divljenja.
Omiljene boje ovog modela su crna i siva, ali s vremena na vreme voli da osveži svoj staling nešto jačom bojom poput zelene ili crvene. Podjednako dobro kombinuje komade sa potpisom prestižnih kreatora i street style brendova. Pogledajte kako se Danijela oblači ove jeseni.


Podeli

Scroll to Top