Jesenji chic: Četiri blejzera savršena za predstojeću sezonu

Ne postoji fashion cura koja u svom garderoberu nema bar jedan dobar blejzer. Ključni komad za sve sezone smatra se klasikom, modelom koji može da se nosi u bilo kojoj kombinaciji i prilici. Poslovnom outfitu daje notu ozbiljnosti i elegancije, u večernjim varijantama izgleda jako trendy, dok će za dnevne aktivnosti, blejzer dokazati da je davno prestao da bude rezervisan samo za svečane prilike.
Možete ih nositi uz cipele i suknje, čizme i kratke haljine, patike i džins, a slobodno se igrajte sa dužinama i krojevima, jer blejzeri su uvek in! Donosimo vam četiri vodeća modela za predstojeću sezonu.

Moderna klasika

Zara
Zara

Reč je o modelu koji prati siluetu, ali je inspirisan muškim sakoima. Možete ga ležeruzno prebaciti preko ramena uz haljinu, a za poslovne prilike kombinujte ovaj model sa pantalonama.

Jedinstveni kroj

Zara
Zara

Ako ne volite da nosite klasične blejzere, odlučite se za alternativne strukirane modela. U trendu su oni sa kaišem oko struka koji će vašu figuru učiniti izduženijom, a styling jedinstvenim.

Mali crni sako

Massimo Dutti
Massimo Dutti

Osim male crne haljine i mali crni blejzer veoma je praktičan. Ovaj model najbolje je da nosite uz farmerke ili pantalone.

Dvoredno kopčanje

Mango
Mango

Ukoliko želite da ostavite utisak, ove sezone izaberite model sa dvorednim kopčanjem. Ovaj komad obožavaju sve svetske trendseterke i idealan je za instant trendy look.

Podeli

Scroll to Top