Novi modeli za jesen i zimu iz Zarine TRF linije

Već smo navikli na stalne novitete iz Zare, a ovog puta predstavljeni su nam modeli TRF linije za aktuelnu jesen i zimu. Reč je o komadima namenjenim uglavnom mlađoj populaciji koje odlikuju nešto niže cene od onih iz Zara Women i Zara Basic linije. Editorijal pod nazivom „A New Grunge“ donosi mnoštvo odličnih stylinga kojima mnoge pripadnice lepšeg pola neće odoleti.
Zara devojka ove sezone bira pritove kako na košuljama i pantalonama tako i na kaputima. Prirodne tople nijanse se podrazumevaju i uspešno se kombinuju sa bojama poput bordo, sive ili večnog teksasa. Iako se i dalje oseća kult sedamdesetih, prisutni su i komadi koji nas asociraju na osamdesete. Za oko su nam zapale košulje, suknje i ešarpe klasičnih jesenjih printova. Kada je reč o kaputima dominantno je prisustvo sivih tonova, a najviše nam se dopala teksas jakna ukrašena sa mnoštvo različitih bedževa.
Nisu izostale ni debele pantalone idealne za zimske dane, ali ni džemperi i vuneni šalovi. Pogledajte kako izgleda editorijal i pronađite inspiraciju za shopping.


Foto: zara.com

Podeli

Scroll to Top