Jessica Alba: Predstavila novu liniju Honest Beauty dostupnu od septembra

Jessica Alba nedavno se našla na 40. mestu Forbsove liste nabogatijih žena u svetu, a njen kozmetički gigant „The Honest Company“ u septembru će tržištu predstaviti novu liniju dekorativne kozmetike Honest Beauty.
Reč je o make – up i proizvodima za negu kože, a u kolekciji će se naći više od 80 različitih preparata. Kako je najavljeno, u dizajnu novih proizvoda glumica je krenula putem minimalizma. Pakovanja su jednostavna sa decentnim srebrnim detaljima. A proizvodi sadrže samo prirodne sastojke kao što su kamilica, neven, aloe vera, zeleni čaj i ruža.
Glumica je kompaniju osnovala 2011. godine sa tri poslovna partnera, a od samog početka odlično posluju i postali su jedan od najprofitabilnijih brendova u svetu. Jessica je nedavno bila u centru skandala zbog kreme za sunčanje sa SPF30. Mnogi kupci su se žalili da imaju opekotine, uprkos korišćenju ovog preparata, a kao odgovor na žalbe, kompanija je sprovela nezavisni pregled o dokazivanju efikasnosti proizvoda. Jessica je takođe podržala ovaj losion, rekavši da njena porodica koristi svakodnevno taj proizvod.
Pritužbe nisu pokolobale glumicu i njene poslovne partnere, pa tako već početkom septembra izlaze na tržište sa novim proizvodima, a Jessica se našla i na naslovnici magazima „Allure“ gde je govorila o proširenju njene kompanije.

Foto: Instagram/jessicaalba

Podeli

Scroll to Top