Jessica Alba: Stil koji želimo u potpunosti da kopiramo

Kada idete u Pariz, teško je da svojom ležernošću možete da parirate Francuskinjama. To pravilo ne važi za Jessicu Albu. Glumica i osnivač kompanije Honest Company poslednjeg dana Nedelje visoke mode stigla je u Grad svetslosti i već na aerodromu pokazala da svojim opuštenim stilom može dostojno da parira svakoj Parižanki.
Alba se ovoga puta opredelila za bele pantalone baggy kroja koje je kombinovala sa majicom tankih pruga, ultimativnim pritom Francuskinja. Plava jakna i bele parike savršeno su se uklopile, a eterični styling finiširala je slamenim šeširom i trendy torbicom.

1p ja 12715

Da, čak i Francuskinje su joj pozavidele na ovakvoj kombinaciji.
Mada ovo je samo jedan u nizu stylinga kojim nas je Jessica oduševila poslednjih godina. Tridesetčetvorogodišnjakinja dobro zna da su jednostavna moda i klasični komadi uz chic asesoare najbolja opcija za stil bez greške. Zato nas nikada nije razočarala svojim outfitom, bilo da je vidimo na crvenom tepihu ili u neobaveznoj šetnji preko dana. Zbog toga smo odlučili da se podsetimo nekih od najboljih stylinga glumice u poslednjih nekoliko meseci.


Podeli

Scroll to Top