Jeste li čuli za novi balayage?

Jednostavna, efektna i odlična za svaku boju, dužinu i teksturu, balayage tehnika farbanja već nekoliko sezona aktuelna je među ženama širom sveta. Zahvaljujući precizno određenim pramenovima, balayage daje kosi dubinu i punoću, a ovog proleća dolazi nam u sasvim novom ruhu. Već su ga isprobale mnoge trendseterke i došle do zaključka da im je sada još lakše da održavaju boju.

1b 8317

Novi izgled balayage tehnike počinje tamnijom nijansom pri korenu kose i prelazi u nekoliko nijansi svetliju na vrhovima. Za razliku od klasičnog, novi balayage look donosi jači kontrast između tamnog korena i svetlih vrhova kose što ga čini savršenim izborom čak i za one čija je kosa prirodno tamnije smeđe boje jer će se tamni koren kose komplementirati njihovoj boji tena i očiju, nebitno koliko svetliji od prirodnog ostatka kose bio. Osim što će odlično pristajati svakoj boji kose, ovaj izgled jednako dobro izgleda na dugim loknama i na kraćoj bob frizuri.

2b 8317

Najveća prednost novog balayage trenda je njegovo lako održavanje. S obzirom na to da se njime postiže izgled izrastka sa savršenim i nežnim prelazom, pravi izrastak se stapa sa tamnijom bojom pri korenu što omogućava da možete preskočiti odlazak kod frizera i po nekoliko meseci.

3b 8317

5b 8317

6b 8317

4b 8317

Podeli

Scroll to Top